Dames Squashkleding

Doelgroep

Merk

Type

Maat

Kleur

Prijs

Max

Dames Squashkleding

Dames squashkleding kun je bij Squashpoint bestellen in alle soorten, maten en kleuren.

Je kleren vormen een essentieel onderdeel van je squashuitrusting. Het zorgt er niet alleen voor dat je er leuk en verzorgt uitziet op de baan, maar eveneens dat je optimaal kunt presteren. Want met comfortabele squashkleding voel je je prettiger en kun je je beter focussen op de bal.

De dames squashkleding die wij aanbieden op onze website is speciaal ontwikkeld voor racketsporten als squash en tennis waarbij bewegingsvrijheid erg belangrijk is. Je maakt namelijk regelmatig flinke uitstappen naar alle kanten en benut het vloeroppervlak optimaal. Daarom moet dames squashkleding vervaardigd worden uit sterke en flexibele stoffen die tevens comfortabel dragen. Daarnaast is het belangrijk dat dames squashkleding vochtregulerend is omdat squash een sport is waarbij je flink transpireert. De shirts zijn om die reden gemaakt van polyester die de eigenschap heeft snel te drogen. Speciale technologieën als het AeroDry systeem van Dunlop en het ENDOdry systeem van Head zorgen eveneens voor een optimale vochtregulatie. De meeste shirts zijn bovendien uitgerust met zogenaamde mesh panels. Dit zijn stukjes gaasstof die ervoor zorgen dat frisse lucht gemakkelijk door het shirt heen kan stromen, waardoor je lichaam koel blijft. Bij dames squashkleding is het design en de kleur ook belangrijk. Het oog wil natuurlijk ook wat.

De dames squashkleding die wij in ons assortiment hebben, bestaat uit shirts, polo’s, tank tops, shorts en skorts. Dit zijn vlotte rokjes met een geïntegreerd broekje, zodat je vrij kunt bewegen en je ondergoed niet zichtbaar is zoals dat vaak wel het geval is bij een normaal rokje of jurkje. Wij kiezen uitsluitend voor dames squashkleding met een goede pasvorm en hoog draagcomfort. De kleur en het model is veelal een persoonlijke keus. Maar het is natuurlijk altijd leuk als de dames squashkleding die je draagt matcht met je squashtas of je squashracket. Maak je outfit compleet met een nieuwe hoofdband en bijpassende polsbandjes.

Twijfel je over de maat of kun je niet kiezen tussen die twee leuke skorts, bedenk dan dat je geen enkel risico loopt omdat je bij Squashpoint kosteloos kunt retourneren. Het aankoopbedrag wordt direct teruggestort.

Lees meer Lees minder