Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Alle producten die wij op onze website aanbieden, hebben wij ook daadwerkelijk op voorraad.

Moet ik verzendkosten betalen?

Bij bestellingen vanaf €50 betaal je geen verzendkosten (Nederland en België). Is je bestelling lager dan €50, dan zijn de verzendkosten slechts €4,95.

Retourneren is bij Squashpoint altijd gratis.

Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Op de dag dat we je bestelling overdragen aan DHL of bpost (België) ontvang je een e-mail met daarin de trackinggegevens van je pakket. Als je op de link klikt, kun je de actuele verzendstatus bekijken.

Hoe wordt de bestelling bezorgd?

Je kunt het pakket thuis of op je werk laten bezorgen. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket afgeleverd bij je buren. Mocht ook dit niet lukken, dan komt de bezorger de volgende dag (behalve op zondag) gewoon weer bij je langs. Wanneer ook deze tweede bezorgpoging niet slaagt, wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. Hier kun je met een geldig legitimatiebewijs het pakket vanaf de volgende dag ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om het pakket op te halen. In België (bpost) heb je 14 dagen de tijd om het pakket af te halen.

Kan ik het pakket ook afhalen bij een afhaalpunt?

Ja, dit kan. Tijdens het bestellen kun je ervoor kiezen om het pakket af te halen bij een DHL-locatie of bpost-locatie (België). Klik tijdens het bestellen bij verzendmethode op ‘Afhalen bij afhaalpunt’ om een locatie uit te kiezen.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?

Ja, in het bestelproces kun je kiezen voor ‘Op een ander adres bezorgen’. Staat het afleveradres op naam van een bedrijf, geef dan duidelijk de naam van het bedrijf aan en vermeld tevens je eigen naam.

Verstuurt Squashpoint ook naar het buitenland?

Ja, Squashpoint verstuurt ook naar het buitenland. Wij verzenden wereldwijd.

Binnen de EU betaal je geen verzendkosten als het bedrag van je bestelling hoger is dan €99. Is het bedrag van je bestelling lager dan €99, dan zijn de verzendkosten slechts €9,95. De levertijd is 2 tot 5 werkdagen. Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, versturen wij je bestelling nog dezelfde dag.

Buiten de EU betaal je geen verzendkosten als het bedrag van je bestelling hoger is dan €199. Is het bedrag van je bestelling lager dan €199, dan zijn de verzendkosten slechts €24,95. De levertijd is 3 tot 10 werkdagen (+ vrijgave van het pakket door de douane). Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, versturen wij je bestelling nog dezelfde dag.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar.

Telefoon: +31 (0) 43 23 400 10
E-mail: [email protected]