Tecnifibre Squashtassen

Merk

Type Tas

Prijs instellen

Max

Tecnifibre Squashtas Kopen

De Tecnifibre squashtassen worden ook wel de Tecnifibre Squash Green tassen genoemd. Het word ‘green’ verwijst naar de populaire groene 305 squashsnaar van het merk.

De collectie bestaat uit 4 verschillende squashtassen, een 9-rackettas, een 12-racketbag, een handige rugzak en een multifunctionele sporttas.

Bijzonder aan de Tecnifibre squashtassen is dat deze tassen speciaal ontworpen zijn voor squash en daarom speciale features hebben die je niet terug vindt bij de andere merken waarbij de tassen ook dienst doen als tennistas. Zo zijn een aantal van de Tecnifibre squashtassen uitgerust met zakjes voor squashballen en een apart vakje om je squashbril veilig in op de bergen. De Tecnifibre Squash Green 12R beschikt zelfs over een schuimrubberen squashbox waar je drie balletjes en een squashbril in kunt doen. De nieuwe technologie bij alle Tecnifibre squashtassen uit de Squash Green collectie is het speed ventilatiesysteem dat ervoor zorgt je tas niet gaat stinken.

De nieuwe lijn Tecnifibre squashtassen hebben een fraai design en komen in de kleuren zwart en wit met subtiele groene details. Het witte gedeelte is gemaakt van een soort imitatieleer waarop het logo van Tecnifibre in de zwarte kleur gedrukt is. De Tecnifibre Squash Green tassen hebben bovendien een hoog draagcomfort.

Tecnifibre is er in deze collectie in geslaagd om voor elk type squasher een tas te ontwikkelen. Zo is de Tecnifibre Squash Green 9R een ruime tas waarin je al je squashspullen kunt vervoeren. De Tecnifibre Squash Green 12R is nog net iets groter en is ideaal als je bijvoorbeeld regelmatig toernooien bezoekt of competitie speelt. De Tecnifibre Squash Green Training Bag is een multifunctionele sporttas die geschikt is voor mensen die naast squash nog andere sporten beoefen en niet voor elke sport een andere tas willen gebruiken. De tas is lang genoeg om er een squashracket in op te bergen, maar er past eventueel ook een volleybal in. De Tecnifibre Squash Green Backpack is een degelijke rugzak die handig is als je bijvoorbeeld met de fiets of met het openbaar vervoer naar de squashbaan gaat. Deze Technifibre squashtas is eveneens uitgerust met de leuke squashfeatures als extra zakjes voor balletjes en een ingebouwde brillenkoker.

Bij Squashpoint begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om te kiezen welke Technifibre squastas bij jou past. Daarom proberen we niet alleen in onze productbeschrijvingen zo volledig mogelijk te zijn, maar ook extra foto’s en een video van de Tecnifibre squashtassen te maken. Mocht je toch nog vragen hebben over één van deze producten, neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op. Als echte squashliefhebbers adviseren wij je graag.

Lees meer Lees minder