Dunlop Squashrackets

1
2

Doelgroep

Merk

Balans

Gewicht

Type

Prijs

Max

Doelgroep

Merk

Balans

Gewicht

Type

Prijs

tot
1
2
Geen producten gevonden... Verder winkelen

Dunlop Squashracket Kopen

Al meer dan 50 meer jaar is Dunlop het meest toonaangevende squashmerk. Kampioenen zoals Jonah Barrington, Jonathan Power, Amr Shabana en Nick Matthew hebben hun successen behaald met een Dunlop squashracket.

Voor iedereen is er een geschikt Dunlop squashracket! Of je nu een beginner, recreatieve speler of gevorderde squasher bent, Dunlop heeft het juiste racket voor je. Elk racket is voorzien van de meest innovatieve technologieën van dit moment. De slagkracht, het comfort en de controle van een Dunlop squashracket zijn in één woord subliem!

Welk Dunlop squashracket moet ik kiezen?

Beginners adviseren wij een racket te kiezen uit de Blaze of Blackstorm serie. Het belangrijkste verschil tussen beide series is de samenstelling van het frame. De Blaze rackets worden gemaakt van een mengsel van aluminium en grafiet en zijn hierdoor zwaarder. De Blackstorm rackets daarentegen bestaan voor 100% uit grafiet en zijn een stuk lichter.

Recreatieve spelers kunnen het beste een Dunlop squashracket kiezen uit de Blackstorm of Apex serie. De Blackstorm rackets hebben een geweldige prijs- kwaliteitsverhouding. Voor weinig geld krijg je een zeer hoogwaardig racket met uitstekende speeleigenschappen. Ben je al een tijd aan het squashen en wil je naar een volgend niveau, kies dan voor een Apex racket. Deze ultralichte modellen beschikken over Aeroskin technologie die de luchtweerstand van het frame aanzienlijk verminderd. Tevens zijn de rackets nog stabieler door de toepassing van HM6 carbon.

Ook de gevorderde squasher heeft bij Dunlop ruime keus. Voor elke speelstijl is er een passend Dunlop squashracket. De “hardhitter” die graag met explosief spel de tegenstander onder druk zet, kan kiezen uit een aantal druppelvormige modellen. Ben je opzoek naar de perfecte combinatie van slagkracht en controle, kies dan voor een hybride racketblad met een kleine opening in het midden van het frame. Wil je optimale controle en precisie, ga dan voor een traditioneel frame met een grote opening in het midden van het racket.

Lees meer Lees minder