Prince Squashtassen

Merk

Type

Aantal hoofdvakken

Kleur

Prijs

Max

Prince Squashtas Kopen

De Prince squashtassen die we bij Squashpoint aanbieden zijn uniek in zijn soort. Ze onderscheiden zich niet alleen qua opbergruimte en indeling, maar zeker ook op het gebied van kwaliteit. En dan hebben we het nog niet gehad over de leuke features die we steeds weer in elke collectie Prince squashtassen tegenkomen. De Prince squashtassen bieden net iets meer opbergruimte dan een gemiddelde rackettas. Daarnaast hebben alle Prince squashtassen een handige indeling en beschikken ze over veel extra opbergvakjes zodat je niet alleen je rackets, maar ook al je kleding en accessoires als balletjes en gripjes geordend kunt opbergen en ook weer snel en gemakkelijk terugvindt. De Prince Tour Future 6 Pack beschikt zelfs over een geïntegreerde sleutelhanger zodat je je sleutels nooit meer kwijt bent in je tas.

Bij de ontwikkeling van de Prince squashtassen is ook gedacht aan de competitiespeler die vaak langer onderweg is en waarbij het koel bewaren van eten en drinken belangrijk is. En dat zien we terug in de handige ingebouwde koelbox in de Prince Tour Challenger 9 Pack. Daarnaast is er nagedacht over zaken als waar laat ik mijn laptop of iPad en hoe kan ik mijn telefoon krasvrij opbergen. De Prince Tour Dufflepack is zelfs uitgerust met een vakje voor je telefoon dat een speciale opening heeft om het snoertje van je koptelefoon door heen te steken, zodat je ook onderweg ontspannen muziek kunt luisteren terwijl je telefoon veilig opgeborgen in je tas zit.

Prince squashtassen staan erom bekend van een hoge kwaliteit te zijn en dat zie je ook terug in de stevige stoffen die gebruikt zijn voor de vervaardiging van de tassen. Daarnaast zorgt het tijdloze design van deze duurzame tassen ervoor dat je er lang plezier van zult hebben.

Bij Squashpoint koop je een Prince squashtas eenvoudig, snel en geheel zonder risico. Blijkt de tas toch niet aan je verwachtingen te voldoen, dan kun je deze kosteloos retourneren en krijg je direct het aankoopbedrag terug.

Lees meer Lees minder