Head Squashtassen

Merk

Type Tas

Prijs instellen

Max

Head squashtas kopen

De squashtas is een onmisbaar onderdeel van je squashuitrusting. Het vervoert niet alleen je spullen, maar biedt ook bescherming aan je waardevolle squashrackets. Alle Head squashtassen die Squashpoint verkoopt zijn uitgerust met Climate Control Technology (CCT+), een thermische binnenlaag die je rackets en de bespanning optimaal beschermt tegen alle weersinvloeden.

Head heeft verschillende lijnen squashtassen ontwikkeld. De tassen van de Tour Team lijn zijn zeer geliefd bij zowel de recreatieve squasher als bij de professionele spelers. Deze kwalitatief sterke tassen hebben een mooi en strak design en zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleurcombinaties. De meest verkochte kleur onder deze Head squashtassen is de zwart/witte tas met oranje details, maar ook de zwart/rode tas met witte details en de blauwe tas met zowel groene als witte details doen het goed. Dames vinden het vaak leuk om zich te onderscheiden met de donkerblauw/roze tas met witte details.

De Head Tour Team squashtassen zijn verkrijgbaar als een 6 rackettas, een 9 rackettas en als een 12 racket bag. De Head Tour Team 6R Combi en de Head Tour Team 9R Supercombi zijn ruime tassen waar je behoorlijk veel in mee kunt nemen. De Head Tour Team 12R Monstercombi is de grootste Head squashtas van de Tour Team lijn en is ideaal als je competitie speelt of regelmatig toernooien bezoekt.

De Djokovic tassenlijn van Head bestaat uit 3 squashtassen, namelijk de zeer gebruiksvriendelijke Head Djokovic 9R Supercombi, de ruime Head Djokovic 12R Monstercombi en de multifunctionele Djokovic Backpack.

De Djokovic tassen worden door Head in samenwerking met tennislegende Novak Djokovic gemaakt. Deze Servische proftennisser is de huidige nummer 2 van de wereld en wordt beschouwd als één van de beste spelers aller tijden. De Djokovic Head tassen zijn kwalitatief gezien één van de beste tassen die er zijn en zij doen hun naam dan ook eer aan. Deze Head squashtassen worden vervaardigd uit hoogwaardige en zeer stevige materialen waardoor ze minder aan slijtage onderhevig zijn. Daarnaast zijn ze ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën en elk jaar opnieuw weet Novak Djokovic er samen met Head in te slagen een stijlvolle en functionele tas te ontwerpen waar je gezien mee mag worden.

Wij zijn zeer enthousiast over de gehele collectie Head squashtassen omdat deze gemaakt zijn van uitstekende materialen, een mooi design hebben en uiterst gebruiksvriendelijk zijn.

Head squashtassen zijn bij Squashpoint te koop in allerlei kleuren en maten, van een kleine 6 rackettas tot de grootste 12 racket bag of een multifunctionele Head backpack. In ons menu kun je filteren op prijs, maat en op de tassenlijn.

Het kiezen van de juiste Head squashtas is niet altijd even makkelijk. Om je te helpen kiezen, proberen we niet alleen de tassen zo volledig mogelijk te beschrijven, maar maken we ook gedetailleerde foto’s en video’s van de verschillende Head squashtassen in ons assortiment. Mocht je toch nog vragen hebben over een bepaalde Head squashtas, neem dan gerust telefonisch of via e-mail contact met ons op. Als echte liefhebbers van de sport geven wij je graag advies.

Het kopen van een Head squashtas gaat bij Squashpoint snel, eenvoudig en geheel zonder risico. Blijkt de tas toch niet aan je verwachtingen te voldoen, dan kun je deze kosteloos retourneren en krijg je direct het aankoopbedrag terug.

Lees meer Lees minder