• Gratis verzending vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour

9.61807 beoordelingen

    Salming Kobra 3 - Wit

    Salming Kobra 3 - Wit

    €149,95

    • Salming Kobra 3 - Wit

      Salming Kobra 3 - Wit

      €149,95 Incl. btw

      • Artikelcode: 1230080-0703-4513

      Tijdelijk uitverkocht - tijdelijk uitverkocht

      • Gratis verzending Vanaf €50,-
      Productomschrijving

      Salming Kobra 3

      De Salming Kobra 3 staat voor een unieke combinatie van lichtgewicht, demping en stabiliteit waardoor deze comfortabele indoorschoen de grote favoriet is van veel spelers.

      De Salming Kobra 3 heeft de perfecte pasvorm, mede dankzij de ExoSkeleton techniek die ervoor zorgt dat alle delen van de schoen met elkaar in verbinding staan. De ergonomisch gevormde heelcup die net iets langer dan gemiddeld is, draagt eveneens bij aan deze goede pasvorm en zorgt voor nog meer comfort. Met behulp van de RollBar, een kromming aan de binnenkant van de buitenzool verloopt het afwikkelen en afzetten van de voet vloeiender en sneller. Hierdoor creëer je tevens een grote stabiliteit bij onverwachte en explosieve bewegingen en daarmee verklein je de kans op blessures. De HexaGrip zool zorgt voor een ongeëvenaarde grip op de baan en dat is wel zo belangrijk, zeker bij ondergronden die gemakkelijk glad worden door zweetdruppels. Verder zorgt het T.G.S. 62/75 systeem voor meer flexibiliteit en begeleidt het de natuurlijke bewegingen van de voet. Tegelijkertijd verzacht het de spanningen die ontstaan door wrijving tijdens zijwaartse bewegingen. De schoen buigt precies op de juiste plek en stimuleert de natuurlijke laterale en voorwaartse bewegingen van de voet.

      Daarnaast is de Salming Kobra 3 op enkele punten verbeterd ten aanzien van zijn al zo populaire voorganger de Salming Kobra 2. De tweede generatie is namelijk uitgerust met de nieuwe Recoil middenzool, een lichtgewicht schokdempend schuim dat extra terugveert en waardoor er meer energieoverdracht plaatsvindt. In het hielgedeelte zorgt het nieuwe SoftFOAM materiaal ervoor dat schokken beter worden opgevangen en dit zorgt voor extra comfort. De bovenkant van de Salming Kobra 3 is eveneens onder de loep genomen en is nu voorzien van nog lichtere en dunnere versterkte delen. Dit alles samen zorgt ervoor dat jij optimaal kunt presteren op de baan.

      De Salming Kobra 3 is niet alleen een uitstekende schoen als het aankomt op zijn prestatievermogen, maar geeft jou als speler ook een sportieve en stoere look.

      Inloggen

      Wachtwoord vergeten?

      • Al je orders en retouren op één plek
      • Het bestelproces gaat nog sneller
      • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

      vergelijk0

      Squashpoint 9.5 / 10 - 1760 Reviews @ KiYoh