• Gratis verzending vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour

9.61807 beoordelingen

    Stef Gehlen - 27 / Aug / 2023

    Welk Slash racket moet ik kiezen?

    Welk Slash racket moet ik kiezen?
    Blog

    Als één van de weinige merken is Tecnifibre constant opzoek naar innovaties die jou in staat stellen beter te performen op de baan. Toen ik de nieuwe Slash rackets te zien kreeg en mocht testen, was ik meteen razend enthousiast. Niet gewoon weer een nieuwe cosmetic, maar een volledig nieuw concept dat perfect aansluit op de wensen van squashers die naast veel power ook maximale controle zoeken.

    Waarom kiezen voor een squashracket met een brug

    De laatste jaren zien we dat steeds meer spelers kiezen voor een druppelvormig frame en met de Carboflex modellen is het Franse merk Tecnifibre marktleider in dit segment. De meeste topspelers die Tecnifibre sponsort, spelen met de Carboflex X-Top rackets die overal ter wereld razend populair zijn en die garant staan voor een geweldige mix van power, snelheid en wendbaarheid. En toch spelen 2 toppers van de nieuwe generatie met een frame met een brug. Zowel Diego Elias (Dunlop Sonic Core Ultimate 132) als Mostafa Asal (Tecnifibre Slash 120) vertonen hun kunsten met een frame dat een opening heeft in het midden.

    In samenwerking met Mostafa Asal heeft Tecnifibre de nieuwe Slash rackets ontwikkeld. Mostafa krijgt zowel door zijn explosieve spel, het is angstaanjagend hoe hard hij de bal slaat, als zijn excentrieke gedrag veel aandacht. De beelden die de wereld overgingen van Paul Coll die met zijn mond open stond te staren naar Mostafa die zijn shirt kapottrok na het winnen van een rally zorgde voor veel commotie. Er zijn mensen die van Mostafa houden en er zijn mensen die zijn gedrag aanstootgevend vinden. Wat je ook van hem vindt, zijn spel is een lust om naar te kijken en Mostafa wacht een grote toekomst als speler.

    De compleet nieuwe schacht van het Slash frame zorgt ervoor dat de rackets qua power en speed dicht in de buurt komen van de Carboflex modellen. De schacht is bijzonder gestroomlijnd en staat garant voor veel snelheid. Verder hebben de hoeken een schuine rand die de stabiliteit van het frame verhoogd. In het signature model van Mostafa, de Slash 120, zijn ook nog eens extra verstevigingen aan de binnenkant aangebracht zodat het racketblad nog stabieler is tijdens een slag.

    Kies uit 2 verschillende type rackets

    Er zijn 2 verschillende constructies. Ten eerste is er het topmodel van Mostafa dat een grotere opening heeft en dunne schacht. Het racketblad is bijzonder klein met een oppervlakte van 461 cm2. Dit racket is uitermate geschikt voor de squasher die net zoals Mostafa makkelijk hard slaat en daarnaast zoekt naar ultieme controle voor het perfect kunnen plaatsen van de bal. Mocht je net zoals Mostafa willen kunnen slaan, maar heb je niet van nature zijn kracht, dan heeft Tecnifibre een racket voor je met een dikkere schacht en een kleinere opening in het midden van het frame. Tevens is het racketblad van deze constructie groter en daardoor levendiger.

    Welk Slash racket moet ik kiezen

    Je kunt kiezen uit 4 modellen:
    Tecnifibre Slash 120 --> het lichtste racket met de meeste controle en daardoor geschikt voor gevorderde spelers die zelf in staat zijn om voldoende power te genereren net zoals Mostafa
    Tecnifibre Slash 125 --> de lichtste uitvoering van de constructie met de dikkere schacht en daardoor geschikt voor gevorderde spelers die naast goede controle ook meer snelheid en power willen
    Tecnifibre Slash 130 --> een iets zwaarder frame waardoor je nog makkelijker hard kunt slaan en daardoor geschikt voor clubspelers die graag aanvallen met krachtig geplaatste shots
    Tecnifibre Slash 135 --> door het gewicht van 135 gram sla je moeiteloos harde ballen en daardoor is dit racket geschikt voor clubspelers en recreanten die naast ultieme power ook goede controle willen

    Bekijk de video van de nieuwe Slash rackets



    De nieuwe Slash rackets komen met X-Top technologie

    Alle Slash rackets komen met X-Top technologie. Het is Tecnifibre sinds kort gelukt om rackets te produceren zonder bumper en in 2022 zagen we deze innovatie voor het eerst in de Carboflex modellen. Voor iedereen die nog sceptisch was, kunnen we na een jaar zeggen dat de duurzaamheid van de X-Top rackets nog beter is dan die van rackets met een bumper. Aramidevezels zorgen voor een extreem sterke constructie en door het gladde oppervlak glijd je makkelijker met het racket langs de muur.

    Wil jij ook meer power en speed, maar tegelijkertijd sublieme controle, slash dan de bal net zoals het fenomeen Mostafa Asal!

    Stuur ons een bericht

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Onlangs bekeken

    Het laatste nieuws op onze blog

    • Hoe plan je een goede squashtraining
      28 / Nov / 2023

      Stef Gehlen - 27 / Aug / 2023

      Hoe plan je een goede squashtraining

    •  De juiste squashbal voor de koude winterdagen
      14 / Nov / 2023

      Stef Gehlen - 27 / Aug / 2023

      De juiste squashbal voor de koude winterdagen

    • Haal het maximale uit jezelf tijdens toernooien
      05 / Nov / 2023

      Stef Gehlen - 27 / Aug / 2023

      Haal het maximale uit jezelf tijdens toernooien

    • Welk Slash racket moet ik kiezen?
      27 / Aug / 2023

      Stef Gehlen - 27 / Aug / 2023

      Welk Slash racket moet ik kiezen?

    • Dit is wat je moet weten over het bespannen van je racket
      24 / Jul / 2023

      Stef Gehlen - 27 / Aug / 2023

      Dit is wat je moet weten over het bespannen van je racket

    • Zo verbeter je je doorzwaai
      05 / Jun / 2023

      Stef Gehlen - 27 / Aug / 2023

      Zo verbeter je je doorzwaai

    • En daar is het bewijs: Squash is de zwaarste racketsport ter wereld
      22 / May / 2023

      Stef Gehlen - 27 / Aug / 2023

      En daar is het bewijs: Squash is de zwaarste racketsport ter wereld

    • Hoe kies ik het juiste squashracket?
      01 / May / 2023

      Stef Gehlen - 27 / Aug / 2023

      Hoe kies ik het juiste squashracket?

    • Verschil tussen de Dunlop Pro en de Dunlop Competition Squashbal
      31 / Jan / 2023

      Stef Gehlen - 27 / Aug / 2023

      Verschil tussen de Dunlop Pro en de Dunlop Competition Squashbal

    • Review Wilson Hyper Hammer 120
      01 / Dec / 2022

      Stef Gehlen - 27 / Aug / 2023

      Review Wilson Hyper Hammer 120

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Squashpoint 9.5 / 10 - 1760 Reviews @ KiYoh