• Gratis verzending vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour

9.61807 beoordelingen

    01 / Jan / 2019

    De goede voornemens van Squashpoint

    De goede voornemens van Squashpoint
    Blog

    Een nieuw jaar betekent voor veel mensen een frisse start met nieuwe kansen en mogelijkheden. En om dat alles te laten slagen, maken we allemaal een lijstje met goede voornemens. Op de meeste lijstjes staat ‘gezonder leven’ en ‘vaker sporten’ bovenaan. Om jullie te helpen om 2019 sportief van start te laten gaan, heeft Squashpoint ook een lijstje met goede voornemens gemaakt. Lees hieronder welke nieuwe dingen je dit jaar van ons kunt verwachten.

    1. Bespanservice aanbieden

    Het afgelopen jaar kregen we regelmatig de vraag of we het racket opnieuw konden bespannen voordat we het zouden versturen. En dat valt goed te begrijpen. De snaren blijven natuurlijk het belangrijkste onderdeel van je squashrackets, want uiteindelijk bepalen de snaren voor een groot deel de speeleigenschappen van het racket en het contact dat je hebt met de bal. De feedback krijg je dus van de snaren. Hoe zachter de snaar, hoe meer gevoel je hebt over je slag. De ervaring leert je meestal welke snaar je prettig vindt en met welke snaar jij het beste presteert. Daarom gaan wij 2019 goed beginnen en is het vanaf vandaag al mogelijk om een squashracket dat je bestelt opnieuw te laten bespannen met een snaar van jouw voorkeur. In de volgende blog zal ik dieper ingaan op de verschillende squashsnaren die op de markt zijn en je uitleggen welke invloed het gewicht bij het bespannen heeft.

    2. Meer video’s met racket reviews

    Bij Squashpoint begrijpen we heel goed dat het kiezen van het juiste racket lastig kan zijn. Om het jullie makkelijker te maken, zullen we de meest populaire squashrackets uitgebreid laten testen op de baan door onze racketexpert en zijn bevindingen kunnen jullie zien in duidelijke video’s. Ook zullen we verschillende rackets uit dezelfde range met elkaar vergelijken, zodat je precies weet welk racket het meest geschikt is voor jou. Onze klanten hebben ons laten weten dat ze video’s van de tassen erg weten te waarderen en ook de blogs met racket- en schoenenreviews bleken een groot succes. We zullen dit daarom flink gaan uitbreiden om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. Laat ons hieronder gerust weten van welke rackets jij graag een review zou willen zien en abonneer je vast op ons YouTube-kanaalzodat je niets hoeft te missen.

    3. Latere cut-off tijd: voor 21.00 besteld, morgen in huis

    Ja je leest het goed. En het zal ook niet lang meer duren voordat je ook ’s avonds bij Squashpoint je bestelling kunt doen, met de garantie dat je je pakketje de volgende dag in huis hebt. Vanaf volgende maand kun je met een gerust hart tot 21.00 uur een bestelling plaatsen. Je pakket gaat diezelfde avond nog de deur uit, zodat jij je nieuwe racket de volgende dag meteen kunt testen op de baan. Wel zo fijn voor squashers die competitie en toernooien spelen. Hoe vaak gebeurt het niet dat net de avond voor je belangrijke wedstrijd je racket breekt of dat je er nog even een frisse grip op wilt zitten, maar er dan achter komt dat je helemaal geen gripjes meer in huis hebt. Met deze latere cut-off tijd, behoren dit soort problemen tot de verleden tijd.

    4. Uitbreiding assortiment

    Ook het verder uitbreiden van het assortiment staat bij Squaspoint op het lijstje met goede voornemens. Nieuwe merken, meer kleuren en designs en meer keus als het aankomt op kleding en accessoires. En wat denk je van een uitgebreid assortiment aan damesschoenen? Staat op jouw lijstje met goede voornemens ‘harder slaan dan ooit te voren’, net als ‘The German Tree Chopper’ Simon Rösner? Dan kunnen we je gerust stellen want zeer binnenkort zal het racket van deze Duitse prof en vele andere producten van het merk Oliver verkrijgbaar zijn in onze shop. Dus houd onze website in de gaten of een laat hieronder in een bericht weten welke merken of welke producten jij in 2019 graag terugziet in onze webwinkel.

    5. Blogs met tips & trics om een nog betere squasher te worden in 2019

    In het begin van elk jaar neem ik me voor om er alles aan te doen om nog beter te squashen en die ene tegenstander dit jaar wel te verslaan. Opzoek naar een coach, wekelijks les nemen en tijd maken voor solotraining staan dan hoog op mijn lijst, maar meestal als de maand nog niet voorbij is, kom ik al tot de conclusie dat al deze dingen samen niet in mijn drukke agenda passen. Heb jij net als ik wel de wens om op korte termijn voorruitgang te boeken, maar ben je enigszins gelimiteerd in tijd. Dan zullen onze blogs met tips & trics jou zeker van pas komen. Op deze manier kun je elke keer dat je traint met je squashmaatje werken aan één verbeterpunt. Ook zul je met deze kleine trucjes mentaal sterker worden, op korte termijn fitter worden en zul je sneller herstellen van een intensieve training en uitdagende wedstrijd. En voor ons geldt natuurlijk dat niets zo leuk is als het delen van je passie met andere squashers.

    6. Heel veel blije klanten

    Al deze goede voornemens van Squashpoint hebben uiteindelijk allemaal maar één doel en dat is jou blij maken. Tevreden klanten en blije squashers daar wordt iedereen gelukkig van. En daarom zullen we er ook in 2019 alles aan doen om jou optimaal van dienst te kunnen zijn en een uitmuntende service te bieden.

    Voor nu rest mij nog jullie een heel gelukkig, gezond en vooral sportief Nieuwjaar te wensen.

    Stuur ons een bericht

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Onlangs bekeken

    Het laatste nieuws op onze blog

    • Hoe plan je een goede squashtraining
      28 / Nov / 2023

      01 / Jan / 2019

      Hoe plan je een goede squashtraining

    •  De juiste squashbal voor de koude winterdagen
      14 / Nov / 2023

      01 / Jan / 2019

      De juiste squashbal voor de koude winterdagen

    • Haal het maximale uit jezelf tijdens toernooien
      05 / Nov / 2023

      01 / Jan / 2019

      Haal het maximale uit jezelf tijdens toernooien

    • Welk Slash racket moet ik kiezen?
      27 / Aug / 2023

      01 / Jan / 2019

      Welk Slash racket moet ik kiezen?

    • Dit is wat je moet weten over het bespannen van je racket
      24 / Jul / 2023

      01 / Jan / 2019

      Dit is wat je moet weten over het bespannen van je racket

    • Zo verbeter je je doorzwaai
      05 / Jun / 2023

      01 / Jan / 2019

      Zo verbeter je je doorzwaai

    • En daar is het bewijs: Squash is de zwaarste racketsport ter wereld
      22 / May / 2023

      01 / Jan / 2019

      En daar is het bewijs: Squash is de zwaarste racketsport ter wereld

    • Hoe kies ik het juiste squashracket?
      01 / May / 2023

      01 / Jan / 2019

      Hoe kies ik het juiste squashracket?

    • Verschil tussen de Dunlop Pro en de Dunlop Competition Squashbal
      31 / Jan / 2023

      01 / Jan / 2019

      Verschil tussen de Dunlop Pro en de Dunlop Competition Squashbal

    • Review Wilson Hyper Hammer 120
      01 / Dec / 2022

      01 / Jan / 2019

      Review Wilson Hyper Hammer 120

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Squashpoint 9.5 / 10 - 1760 Reviews @ KiYoh