truck  Voor 16.00 uur op werkdagen besteld, morgen bezorgd!
smiley
Klantenbeoordeling:
9.3 / 10
Bel ons:
043 23 400 10
test banner

Dunlop benoemt Nouran Gohar tot nieuwe ambassadeur

  • Geplaatst op
  • Door Silena
  • 0
Dunlop benoemt Nouran Gohar tot nieuwe ambassadeur

Dunlop benoemt Nouran Gohar tot nieuwe ambassadeur

 

De Egyptische squashster Nouran Gohar is de nieuwe ambassadeur geworden van het merk Dunlop en gaat de komende jaren onderdeel uit maken van het Dunlop Squash Tour team.

 

De nummer 5 op de wereldranglijst van de vrouwen zal gaan spelen met het nieuwste racket: de Dunlop Hyperfibre Revelation 125.

 

Dunlop marketing directeur Jamie Douglas laat weten zeer enthousiast te zijn met het binnenhalen van deze zeer getalenteerde speelster en hij verwacht een succesvolle en langdurige samenwerking.

 

Nouran Gohar laat in een interview weten zeer vereerd te zijn om deel uit te mogen maken van een succesvol en prestigieus merk als Dunlop die een belangrijke rol speelt in de geschiedenis van de sport squash.

 

De Egyptische wereldster zal samen met de mannelijke topsquashers Gregory Gaultier (nr. 1), Nick Matthew (nr. 4), Ali Farag (nr. 5) and Diego Elias (nr. 19) het merk Dunlop gaan vertegenwoordigen.

 

Naast het spelen met één van de beste Dunlop squashrackets zal Nouran Gohar ook ambassadeur zijn voor de ballen, tassen en grips van het merk.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden