truck  Voor 16.00 uur op werkdagen besteld, morgen bezorgd!
smiley
Klantenbeoordeling:
9.3 / 10
Bel ons:
043 23 400 10
test banner

Dunlop Blackstorm collectie 2017-2018

  • Geplaatst op
  • Door Silena
  • 0
 Dunlop Blackstorm collectie 2017-2018

De nieuwe collectie Dunlop Blackstorm 2.0 zijn binnen en we willen jullie alvast een korte introductie geven van deze populaire squashrackets.

 

De Dunlop Blackstorm rackets voor het seizoen 2017/2018 worden heel toepasselijk de Dunlop Blackstorm 2.0 genoemd. We zijn razend enthousiast over het nieuwe design van deze rackets. De hele collectie Dunlop Blackstorm 2.0 heeft als basiskleur zwart en ze zijn per model fraai gedecoreerd met een andere kleur. De Dunlop Blackstorm Carbon 2.0 is zwart met blauw, de Dunlop Blackstorm Titanium 2.0 is mooi afgewerkt met witte en gouden details en de Dunlop Blackstorm Graphite 2.0 komt in zwart met oranje.

 

De Dunlop Blackstorm rackets zijn de bestverkopende rackets uit de Dunlop collectie en dat is niet zo vreemd als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een hele goede prijs krijg je een zeer degelijk racket dat is uitgerust met de nieuwste technologieën die zijn toegespitst op verschillende speelstijlen. En daarnaast hebben ze ook nog eens een flits en modern uiterlijk.

 

De Dunlop Blackstorm 2.0 collectie richt zich op de recreatieve speler. Alle rackets zijn volledig vervaardigd uit grafiet en hebben een zeer laag gewicht tussen de 135 en 140 gram.

 

Verschillen tussen de Dunlop Blackstorm 2.0 squashrackets

 

Welke van deze Dunlop Blackstorm 2.0 rackets nu het beste bij jou past hangt af van je speelstijl en de eigenschappen die je in een racket zoekt. We zullen de verschillen daarom even kort op een rijtje zetten:

 

De Dunlop Blackstorm Carbon 2.0 en de Dunlop Blackstorm Graphite 2.0 hebben beide een klassiek frame met een brug. Terwijl de Dunlop Blackstorm Titanium 2.0 een druppelvormig racketblad heeft. Hierdoor is de Blackstorm Titanium een racket met heel veel slagkracht en een ruime sweet spot. Dat betekent dat je veel controle hebt over het hele racketblad. Onder squashers wordt wel gezegd dat dit racket erg vergevingsgezind is, omdat het minder uitmaakt als je de bal niet precies in het midden van het blad raakt.

 

De Dunlop Blackstorm Carbon 2.0 heeft veel power doordat hij uitgerust is met een extra groot racketblad van maar liefst 510 cm2. Daarnaast is de Carbon 2.0 voorzien van de power grommets technologie die meer beweging van de snaren mogelijk maakt. Tot slot heeft de Dunlop Blackstorm Carbon 2.0 een hoog balanspunt waardoor dit racket meer racketversnelling heeft en je dus meer slagkracht hebt.

 

De Dunlop Blackstorm Graphite 2.0 is een goed allround racket waar iedereen goed mee uit de voeten kan. Het meeste gewicht zit in het handvat waardoor het racket heel wenbaar is. Nieuw ten opzichte van vorig jaar is dat de Dunlop Blackstorm Graphite 2.0 20 gram lichter geworden is. Als je als beginner of als recreant een goed racket wilt kopen, waar je een tijd mee vooruit kunt, dan is dit uitstekende keus.

  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden