• Gratis verzending vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour

9.61807 beoordelingen

    Silena - 15 / Mar / 2018

    De innovatieve Tecnifibre Air Endurance Squashtassen

    De innovatieve Tecnifibre Air Endurance Squashtassen
    Blog

    De Tecnifibre Air Endurance Squashtassen zijn binnen en we zijn razend enthousiast. Deze splinternieuwe squashtassen die pas sinds vandaag verkocht mogen worden aan consumenten, hebben we de laatste tijd regelmatig zien langskomen op uitzendingen van de PSA World Tour. Het zijn namelijk de tassen van de twee beste squashers ter wereld: Mohamed Elshorbagy en Nour el Sherbini. Beide spelers voeren momenteel de wereldranglijst aan en zijn tevens de huidige wereldkampioenen.

    Technifibre Air Endurance Squashtas

    Tecnifibre die zich al jaren onderscheidt door rackettassen te ontwikkelen die uitsluitend voor de sport squash zijn, is er ook met deze collectie weer in geslaagd de meest veeleisende squasher te voorzien van een super degelijke tas met heel veel innovatieve features.

    Wat is er nieuw aan de Tecnifibre Air Endurance Squashtassen?

    Nieuwe technologieën als het 'All In One Carrying System', 'Speed Ventilation' en de 'Rip Stop Fabric' maken de Tecnifibre Air Endurance Squashtassen absoluut toonaangevend. Om te beginnen heeft Tecnifibre het draagsysteem flink onder de loep genomen en dit heeft geleid tot het alles vernieuwende 'All In One Carrying System'. Een soort inkepingen in de gevoerde en verstevigde schouderriemen zorgen ervoor dat je de Tecnifibre Air Endurance squashtassen op verschillende manieren comfortabel kunt dragen, zowel over één schouder, als rugzak of in de hand. En dat is wel zo prettig, want onderweg naar de squashbaan is een rugzak fijn, maar eenmaal daar zul je de tas vlug even willen oppakken of over je schouder gooien als je van de kleedkamer naar de baan loopt. De 'Speed Ventilation' zagen we al eerder bij de Tecnifibre Squash Green collectie. Dit succesvolle ventilatiesysteem zorgt voor een optimale luchtcirculatie in de tas en voorkomt dat de tas gaat stinken door vochtige schoenen en bezwete squashkleding. De 'Rip Stop Fabric' verwijst naar het uiterst stevige, slijtvaste en waterafstotende materiaal waaruit de tassen vervaardigd zijn. Hierdoor zijn je waardevolle squashrackets niet alleen optimaal beschermd, maar dit duurzame materiaal zorgt er tevens voor dat de tas veel langer mee gaat.

    Tecnifibre Air Endurance squashtassen

    De Tecnifibre Air Endurance Squashtassen zijn verkrijgbaar in vier types. Ik zal een korte introductie geven, zodat je de verschillende tassen gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Zo is er de Tecnifibre Air Endurance 9R, een ruime rackkettas met twee hoofdcompartimenten, een apart schoenenvak en een ritsvak voor kleine accessoires. De Tecnifibre Air Endurance 12R is het grote broertje en is ideaal als je competitie speelt of gewoon veel spullen mee wilt nemen naar de baan. De 12R heeft drie hoofdvakken, een geïntegreerd schoenenvak en aan beide zijkanten ritsvakken. Uniek aan deze tas is de zogenaamde 'squash box', een schuimrubberen box waar je drie squashballen en een squashbrillen veilig in kunt waren. De Tecnifibre Air Endurance Backpack is een functionele rugzak met eveneens leuke features als 2 speciale zakjes voor squashballetjes aan de zijkant en een geïntegreerde brillenkoker aan de bovenzijde van de tas. Dit vakje is bekleed van met een dik velours materiaal, zodat je je bril altijd krasvrij en beschermd kunt opbergen. Dit is niet alleen handig om je squashbril in te doen, maar ook ideaal als je een brildragende squasher bent of als je in de zomer regelmatig een zonnebril draagt.

    De tas die me absoluut weet te bekoren is de langverwachte Tecnifibre Air Endurance Rackpack. Deze tas is uniek in zijn soort en zo'n tas zijn we ook bij de andere merken nog niet eerder tegengekomen. Deze Rackpack is een rackettas waarin elk onderdeel van je squashuitrusting een eigen plekje heeft. Als je de Tecnifibre Air Endurance Rackpack open ritst, zie je dat de tas één hoofdcompartiment heeft dat onderverdeeld is in maximaal vijf hoofdvakken. Bijzonder is dat je het aantal hoofdvakken naar behoefte kunt terugbrengen naar drie stuks, zodat in alle vakken rackets passen. Neem je niet meer dan 4 rackets mee, dan kun je de twee andere hoofdvakken gebruiken voor je kleding, een handdoek of een bidon om maar wat te noemen. Het groter en kleiner maken van de vakken gaat heel eenvoudig met tussenstukjes die je met een klittenbandje bevestigt. De verdikte randen van dit vak bieden je rackets optimale bescherming. Aan de binnenzijde van de bovenkant van de tas bevinden zich twee ruime ristvakken van netstof. Deze zijn geschikt voor kleine accessoires als gripjes, balletjes en snaren en natuurlijk je waardevolle spullen. Doordat deze zakken doorzichtig zijn, vind je met één blik op de tas dat wat je zoekt. Tot slot heeft de Tecnifibre Air Endurance Rackpack ook nog een geïntegreerd schoenenvak. En het zou Tecnifibre niet zijn als dit extra ruime vak niet speciaal ontworpen was voor twee paar schoenen. Hiermee kom ik meteen op mijn laatste punt waarom ik deze tas zo leuk vind en dat is dat hij door zijn indeling en de extra ruimte die hij biedt ook geschikt is om mee te nemen naar de sportschool. Steeds meer squashers vinden het fijn om ook wat uurtjes in de fitnes door te brengen om hun work-out compleet te maken. En dan zijn twee paar verschillende sportschoenen geen overbodige luxe.

    Tecnifibre Air Endurance Rackpack

    De Tecnifibre Air Endurance Squashtassen horen bij de nieuwe Tecnifibre Carbolflex X- Speed Squashrackets die eveneens net op de markt zijn gebracht. Zowel Mohamed Elshorbagy als Nour el Sherbini hebben met de Tecnifibre Carboflex 125 X-Speed en de Tecnifibre Carboflex 125 NS X-Speed meteen grote successen behaald.

    Tecnifibre Air Endurance

     

    Stuur ons een bericht

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Onlangs bekeken

    Het laatste nieuws op onze blog

    • Hoe plan je een goede squashtraining
      28 / Nov / 2023

      Silena - 15 / Mar / 2018

      Hoe plan je een goede squashtraining

    •  De juiste squashbal voor de koude winterdagen
      14 / Nov / 2023

      Silena - 15 / Mar / 2018

      De juiste squashbal voor de koude winterdagen

    • Haal het maximale uit jezelf tijdens toernooien
      05 / Nov / 2023

      Silena - 15 / Mar / 2018

      Haal het maximale uit jezelf tijdens toernooien

    • Welk Slash racket moet ik kiezen?
      27 / Aug / 2023

      Silena - 15 / Mar / 2018

      Welk Slash racket moet ik kiezen?

    • Dit is wat je moet weten over het bespannen van je racket
      24 / Jul / 2023

      Silena - 15 / Mar / 2018

      Dit is wat je moet weten over het bespannen van je racket

    • Zo verbeter je je doorzwaai
      05 / Jun / 2023

      Silena - 15 / Mar / 2018

      Zo verbeter je je doorzwaai

    • En daar is het bewijs: Squash is de zwaarste racketsport ter wereld
      22 / May / 2023

      Silena - 15 / Mar / 2018

      En daar is het bewijs: Squash is de zwaarste racketsport ter wereld

    • Hoe kies ik het juiste squashracket?
      01 / May / 2023

      Silena - 15 / Mar / 2018

      Hoe kies ik het juiste squashracket?

    • Verschil tussen de Dunlop Pro en de Dunlop Competition Squashbal
      31 / Jan / 2023

      Silena - 15 / Mar / 2018

      Verschil tussen de Dunlop Pro en de Dunlop Competition Squashbal

    • Review Wilson Hyper Hammer 120
      01 / Dec / 2022

      Silena - 15 / Mar / 2018

      Review Wilson Hyper Hammer 120

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Squashpoint 9.5 / 10 - 1760 Reviews @ KiYoh